آزمون های <2021> USP و <USP <2022 آزمایشاتی هستند که در درجه اول برای ارزیابی بار میکروبی مکمل های غذایی از همه نوع از مواد خام تا محصولات نهایی استفاده می شوند. <USP <2021 شامل آزمایش کمی برای شمارش کل باکتریها، مخمرها یا کپکهای موجود است در حالی که <USP <2022 وجود/عدم وجود میکروارگانیسمهای پاتوژن را تعیین میکند .
آزمون <USP<2022-2023 جهت بررسی میکروبیولوژیکی محصولات غیر استریل: تست های شمارش میکروبی برای مکمل های غذایی
بر اساس استاندارد <2021> USP شمارش باکتری ها و قارچ ها در مکمل های غذایی غیر استریل انجام می شود . آزمایشات انجام شده عبارتند از: شمارش میکروبی هوازی کل (TAMC) و تعداد کل مخمر و کپک (TYMC). علاوه بر این، آزمایش تعداد انتروباکتریاسه (باکتری های گرم منفی تحمل کننده صفرا) با روش MPN در صورت نیاز مورد آزمون قرار می گیرد.
بر اساس استاندارد <2022> USP آزمایشهای کیفی جهت اثبات وجود یا عدم وجود میکروارگانیسمهای پاتوژن مشخص انجام می شود و تعیین می گردد میکروارگانیسمهای بیماریزای بالقوه در مکملهای غیر استریل در محصول وجود دارند یا خیر .
ارگانیسم هایی که بر اساس این استاندارد می توان برای آنها آزمایش کرد ، شامل موارد زیر است:
• Staphylococcus aureus
• Escherichia coli
• Salmonella species
• Clostridia species
لازم است تمام محصولات تغذیه ای و رژیمی غیراستریل از نظر عدم وجود همه میکروارگانیسم های ذکر شده در این استاندارد ، آزمایش شوند .
قبل از انجام آزمایش محدودیت میکروبی بر روی هر محصول یا نوع ماده خاصی، لازم است به منظور اثبات مناسب بودن روش آزمون ، آزمایش مقدماتی برای اطمینان از این است که محصول فاقد مواد مهار کننده است انجام شود این ترکیبات ممکن است منجر به نتایج آزمایش "منفی کاذب" گردد .
هرگونه خاصیت ضد میکروبی موجود در محصول/مواد را می توان با رقیق کردن، فیلتر کردن، خنثی کردن یا غیرفعال کردن قبل از آزمایش آن محصول یا ماده از بین برد. این رقت معتبری را تعیین می کند که برای آزمایش آن محصول یا ماده به طور معمول استفاده می شود.